Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Deskundig Vijveradvies
Bel of Whatsapp: 0418 20 20 11

UvC Super UV ballast/trafo UvC 25-105 watt UvC Super UV ballast/trafo UvC 25-105 watt

Productinformatie "UvC Super UV ballast/trafo UvC 25-105 watt"

De Air Aqua Super UV Ballast 40 - 105 Watt is een cruciaal onderdeel voor het effectief en veilig laten functioneren van uw Air Aqua Super UV Dompel Amalgaam sets. Deze ballast ondersteunt UV-lampen met een vermogen tussen 40 en 105 watt en is compatibel met verschillende Air Aqua Super UV Dompel Amalgaam sets.

Deze compacte en lichtgewicht ballast heeft afmetingen van 180x70x50 mm en is eenvoudig te installeren en onderhouden. Om vochtproblemen te voorkomen, plaats de ballast altijd in een warme, droge ruimte wanneer deze wordt uitgeschakeld. Vermijd vochtige filterputten, buitenomgevingen of vochtige schuren om condensatie op de printplaat te voorkomen.

Let op: bij elke in- en uitschakeling van een Air Aqua Super UV-lamp (door bijvoorbeeld een droogloopbeveiliging) verliest de lamp ongeveer 24 branduren per keer. Zorg dus voor een correct gebruik en onderhoud om de levensduur van uw lamp te optimaliseren.

Kies de Air Aqua Super UV Ballast 40 - 105 Watt voor een betrouwbare en efficiënte werking van uw Air Aqua Super UV Dompel Amalgaam sets. Deze ballast zorgt voor een optimale prestatie en een langere levensduur van uw UV-lampen, waardoor u kunt genieten van helder en gezond water in uw vijver of aquarium.

Properties "UvC Super UV ballast/trafo UvC 25-105 watt"
Soort: Onderdeel
Onderdelen: Air Aqua
Wattage: 40 watt, 55 Watt, 75 Watt, 105 Watt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.