Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Deskundig Vijveradvies
Bel of Whatsapp: 0418 20 20 11

Aquaforte DM-30000 Vario S vijverpomp

Productinformatie "DM-30000 Vario S vijverpomp"

Met de AquaForte DM-30000 Vario S beschik je over een variabele vijverpomp met een grote capaciteit. Doordat je met een controller de flow naar wens kunt regelen heb je nog meer mogelijkheden met deze vijverpomp. Ook is de pomp in staat om een hoogte van 9,5 meter te overbruggen. Een ideale vijverpomp om vijverfilter, beekloop of waterval van aandrijving te voorzien. Aansluiting : 2''

Vermogen aanpassen met controller

Handig aan deze vijverpomp is de externe controller waarmee je het vermogen kunt aanpassen. Zo varieer je in de flow tussen 17.000 en 30.000 liter per uur. De controller, die je op een droge plaats bevestigt, maakt het bedienen heel eenvoudig. Met twee knoppen stel je het vermogen hoger of lager in. Wil je de vissen voeren of het filter controleren? Dan zet je de vijverpomp met de controller eenvoudig in de pauzestand.

Inzicht in het verbruik

Door het vermogen te regelen kun je ook op je stroomkosten besparen. Je kiest precies de flow die je nodig hebt. Op het display van de controller kun je het verbruik gemakkelijk aflezen. Voor deze vijverpomp ligt het verbruik tussen de 115 en 335 watt.

Plaatsing in of naast de vijver

Deze vijverpomp is zowel te gebruiken in een natte als een droge opstelling. Zo kun je ervoor kiezen wat het beste bij jouw situatie past. Als je ervoor kiest de vijverpomp buiten de vijver te plaatsen, dan moet deze wel altijd onder waterniveau staan, omdat de pomp niet zelfaanzuigend is. De externe controller is enkel spatwaterdicht en moet altijd op een droge plaats bevestigd worden.

Nat en droog op te stellen

Met deze vijverpomp kun je de opstelling kiezen die het beste bij jouw vijver past. Deze pomp is namelijk zowel geschikt voor een plaatsing in de vijver als buiten de vijver. De pomp is niet zelfaanzuigend, daarom is het wel belangrijk deze altijd onder de waterspiegel te plaatsen.

Deze vijverpomp heeft een duurzame werking en is beveiligd tegen drooglopen. Zuigt de vijverpomp 2 minuten lang geen water meer aan, dan stopt deze vanzelf met werken. Na 30 seconden doet de pomp een nieuwe poging. Is er dan nog geen water beschikbaar, dan schakelt de vijverpomp uit. De werking kun je vervolgens herstellen door de stekker uit het stopcontact te halen en er weer in te steken.

Properties "DM-30000 Vario S vijverpomp"
Soort: Vijverpomp
Capaciteit regelbaar: Regelbaar
Max. Opvoerhoogte: 9,5 meter
Max. flow: 16000 - 20000 l/u, 21000 - 25000 L/U, 26000 - 30000 l/u
Max. inhoud koivijver: 60 m3
Max. inhoud natuurvijver: 150 m3
Max. inhoud visvijver: 90 m3
Wattage: 335 watt
Merken "Aquaforte"

Aquaforte is een toonaangevend merk in de vijver- en waterbehandelingsindustrie, bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Het merk biedt een breed scala aan vijverbenodigdheden, zoals pompen, filters, UVC-units en accessoires, die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel hobbyisten als professionals te voldoen. Aquaforte streeft ernaar om betrouwbare en duurzame oplossingen te bieden voor een optimale vijvergezondheid en waterkwaliteit, zodat jij kunt genieten van een prachtige, heldere en gezonde vijver.

De producten van Aquaforte zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en blinken uit in gebruiksgemak, efficiëntie en prestaties. Aquaforte vijverpompen zijn energiezuinig en bieden een krachtige waterstroom, geschikt voor zowel kleine als grote vijvers en voor verschillende toepassingen zoals watervallen, fonteinen en filtratie. Het merk biedt ook een uitgebreide reeks filters en UVC-units, die essentieel zijn voor het effectief verwijderen van algen, schadelijke bacteriën en andere ongewenste deeltjes uit het vijverwater. Daarnaast heeft Aquaforte een assortiment accessoires en onderhoudsproducten om het onderhoud van je vijver eenvoudig en efficiënt te maken.

Kies voor Aquaforte als je op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare en duurzame oplossingen voor je vijver. Met hun brede aanbod aan producten en voortdurende innovatie ben je verzekerd van een prachtige en gezonde vijver waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.