Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Deskundig Vijveradvies
Bel of Whatsapp: 0418 20 20 11

Oase AquaOxy 1000

Productinformatie "AquaOxy 1000"

De Oase AquaOxy 1000 luchtpompset komt van pas om je vijver zuurstofrijk en gezond te houden. Het toevoegen van zuurstof aan je vijver is van groot belang voor een goed vijvermilieu. De AquaOxy 1000 heeft een capaciteit van 1000 liter per uur en is daardoor zeer krachtig. Deze luchtpompset bevat met een 10 meter luchtslang, twee luchtstenen en een reserve membraanset alles wat je nodig hebt.

Degelijke en complete luchtpompset

Het merk Oase staat niet voor niets bekend als een degelijk merk. Het levert duurzame en slijtvaste vijverproducten. De AquaOxy luchtpompset beschikt eveneens over deze eigenschappen. De robuuste motor zorgt voor een hoge luchtopbrengst, maar maakt de pomp tegelijkertijd siller en energie-efficiënt. De behuizing van de pomp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet verkleurt door zonlicht.

Inclusief slijtvaste beluchtingsstenen

De Oase Aquaoxy 1000 wordt standaard geleverd inclusief twee hoogwaardige luchtstenen. Deze luchtstenen zijn volledig slijtvast en zorgen voor een volumerijke, gelijkmatige afgifte van zuurstof aan de omgeving.

Voorzien van twee regelventielen

De Oase Aquaoxy 1000 is voorzien van twee regelbare uitgangen. Middels de traploze regelaar kun je de hoeveelheid uitstromende lucht precies bepalen. Voor de aansluiting gebruik je de meegeleverde 4,5 millimeter siliconen luchtslangen.

Advies bij gebruik Oase Aquaoxy 1000

Voor een lange levensduur en het optimale resultaat is het belangrijk om de Oase Aquaoxy 1000 op een juiste manier te gebruiken. Onderstaand geven we je een aantal adviezen.

  • Plaats de luchtpomp boven waterniveau of gebruik een terugslagklep
  • Plaats de luchtpomp niet in de volle zon of in kleine afgesloten ruimtes
  • Voorkom knikken in de luchtslang
  • Plaats de luchtstenen niet te diep (advies: 30 centimeter diepte)

Meegeleverd bij deze luchtpompset

  • Luchtpomp
  • 10 meter luchtslang
  • 2 luchtstenen
  • Reserve membraanset
Properties "AquaOxy 1000"
Breedte verpakking: 242.0000 millimeter
Diepte verpakking: 300.0000 millimeter
Geluidsniveau: Laag
Max. flow: 11 - 20 l/m
Wattage: 16 - 45 Watt 
Merken "Oase"

Bij OASE is de ontwikkeling en productie van eersteklasproducten een middel om een hoger doel te bereiken: levende ruimtes ensceneren in water en ontroeren, raken, inspireren en behouden. Hiertoe werken onze specialisten samen op verschillende afdelingen om de beste oplossingen te vinden – vanuit expertise, creativiteit en passie. 

Het resultaat? 
Energiezuinige innovaties en slimme oplossingen van topkwaliteit. We testen deze regelmatig in onze interne testlaboratoria. We bieden geen ruimte voor compromissen en we houden ons aan de kwaliteitsbelofte van OASE.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.